A murit fostul preşedinte al CJ Gorj, Nicolae Mischie

Ex-preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, a murit la vârsta de 73 de ani. Fostul politician se afla internat de câteva luni la Spitalul Elias din Bucureşti. În ultimii ani de viaţă Nicolae Mischie a fost grav bolnav, fiind afectat şi de perioada petrecută în Penitenciarul Târgu Jiu, unde a fost încarcerat pentru un an de zile ca urmare a unei condamnări.

Nicolae Mischie a fost deputat, preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi preşedinte al PSD Gorj. A fost numit baron al judeţului Gorj, ca urmare a influenţei pe care o avea în politica şi în administraţia locală. A fost profesor de istorie în trecut, iar de numele său se leagă înfiinţarea Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. S-a născut în comuna Godineşti, într-o familie cu 15 copii. A fost căsătorit cu medicul Sanda Mischie şi a avut împreună cu aceasta doi copii. Fiul cel mare este medic în Franţa, iar fiica mai mică este cineast.

Politicienii locali din PSD Gorj au transmis condoleanţe, în urma decesului fostului lider al Organizaţiei Judeţene Gorj a PSD

Când spui Nicolae Mischie, spui PSD Gorj. A fost membrul fondator al organizației județene, un mentor, un bun strateg, un adevărat lider. Nicolae Mischie a scris file întregi de istorie în PSD, file ce vor rămâne și peste ani. Este un moment cu adevărat trist pentru Organizația PSD Gorj, însă amintirea lui Nicolae Mischie va dăinui veșnic în fiecare dintre noi.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!! Drumul lin spre îngeri, domnule președinte!

Florin Cârciumaru,

Președinte PSD Gorj

 

Îmi pare nespus de rău că trebuie să împărtășesc cu voi o veste tristă și anume aceea că Nicolae Mischie a încetat din viață. Deputat PSD, președinte al Consiliului Județean Gorj și președinte al PSD Gorj, Nicolae Michie a avut, de asemenea, o contribuție importantă la înființarea Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu.

Dumnezeu sa-l odihneasca în pace, iar familiei îndurerate îi transmit sincere condoleanțe!

Mihai Weber,

Președinte executiv PSD Gorj

 

Nicolae Mischie a fost și rămâne un simbol pentru Organizația Județeană a PSD Gorj. Este nu  moment trist în care trebuie să ne luăm rămas bun de la cel care a fost membrul fondator al organizației, de la care am avut cu toții de învățat, de la un adevărat om politic. Nicolae Mischie și-a pus amprenta și pe ceea ce a însemnat dezvoltarea Municipiului Târgu Jiu.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l ierte!

 

 

Aurel Popescu,

Președinte PSD Târgu Jiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com