Un bărbat s-a ales cu maşina distrusă şi bătut cu parul

La data de 26 octombrie a.c., Secţia 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 32 de ani, din comuna Grădiștea, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus autoturismul și l-a agresat fizic.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că apelantul, în timp ce se afla la domiciliul unei cunoștințe, pe raza comunei Bărbătești, un tânăr de 25 de ani, din localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinței și a distrus apelantului luneta spate și o anvelopă de la autoturismul personal. În momentul în care apelantul a ieșit din locuință să-l domolească pe tânăr, acesta l-a agresat fizic cu un obiect contondent, după care s-au agresat reciproc. În urma conflictului, ambele persoane au suferit mai multe leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com