Acesta este elevul care a murit în accidentul de tren de la Târgu Jiu. Avea numai 16 ani. Galerie FOTO.

Tânărul care a murit aseară în accidentul de tren de la Târgu Jiu avea numai 16 ani. Potrivit paginii sale de socializare, a învăţat la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, din Târgu Jiu. Colegii, prietenii şi profesorii îi transmis mesaje pe pagina de socializare care încă este deschisă.

„A murit aseară un elev: Adrian Ady Popescu (asa cum îl știu colegii lui) , într-un accident cumplit!???
Nu am vrut ca moartea lui să rămână doar o știre de televizor ,cu atât mai mult că a fost și elevul meu!!!???
N-a fost un copil genial sau un elev de nota 10 ,dar a fost un copil liniștit și cuminte și mai ales a fost un coleg foarte iubit !!!!Un coleg de Nota 10!!!!! Cred că asta contează cel mai mult!!!!!
Dumnezeu să te odihnească in pace !!!”, a scris una din fostele profesoare ale lui Adrian Popescu.

Poliţia face anchetă

„La data de 28 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul că la o trecere la nivel cu calea ferată neamenajată, un tren ar fi lovit un atelaj hipo, în care se aflau două persoane.

 

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieșit faptul că, pe secțiunea de cale ferată 202, la trecerea la nivel cu cale ferată, neamenajată, două persoane de sex masculin, care se aflau într-un atelaj hipo, au încercat să traverseze calea ferată, moment în care au fost loviți de locomotiva unui tren personal.

 

În urma impactului a rezultat decesul celor două persoane, identificate ca fiind un tânăr, de 16 ani, din comuna Turcinești și un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cele două cadavre au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 

Cercetările vor fi continuate de polițiști într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul feroviar.”(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com