Sorin Boza dă de înţeles că nu sunt bani pentru o creştere de salarii mai mare de 8% la CEO

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, lasă să se înţeleagă faptul că varianta de Buget prezentată sindicatelor nu ar fi departe de adevăr. Potrivit sindicaliştilor, cel puţin pe hârtie, în proiectul de buget prezentat în şedinţa de miercuri se vorbeşte de o creştere de 8%, însă din sumele pe anul trecut ar fi fost consumată deja o parte. Este vorba de 12 milioane de lei dintr-un total de 40 de milioane de lei. Astfel, creşterea de 8% din propunerea de buget ar fi undeva la sub 5% – 6%.

Adrian Marciuc, prim-vicepreşedintele Federaţiei „Univers”, spunea chiar de o creştere reală de 4%, lucru inacceptabil, în opinia sindicaliştilor.

Sorin Boza a vorbit joi de primele negocieri şi a lăsat să se înţeleagă faptul că nu ar fi bani pentru o creştere de salarii de 10%, ci sub 8%

„Complexul Energetic Oltenia merge cu 9 grupuri din 11. Deci nevoie este de energie. Nevoie este de cărbune. Dacă noi ne dorim bani, atunci vom face bani, iar asta este o perioadă propice pentru noi, să facem bani. Şi eu îmi doresc să cresc salarii. Nu am un target personal să nu crească salariile. Doamne-fereşte! Ştiu ce s-a făcut. Venim din spate cu un pietroi pe care. În ultimii patru ani de zile nu s-a făcut nimic. Am demonstrat anul acesta că am făcut un pas. Am crescut salariile la 3.018 oameni. Mai este mult de făcut.Trebuie să analizăm clar ce ne dorim de la aceste companii, dacă vom avea banii necesari putem să dăm şi 8 şi 7 şi 5 şi 6, dar vedem ce înseamnă pus în balanţă în bugetul pe 2018 ce va însemna acest 10%”, a spus Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com