Artego a câştigat cel mai important lot din licitaţia pentru benzile de cauciuc pentru CEO

Compania Artego SA Târgu Jiu a reuşit să câştige cel mai important lot din licitaţia pentru benzi din cauciuc organizată anul trecut de Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de o licitaţie cu o valoare de 78,5 milioane de lei. În jurul contractului respectiv s-a iscat un adevărat scandal anul trecut când au fost modificate vechile condiţii, în sensul că a fost eliminată activitatea de colectare a benzilor uzate.

Două firme participante

Licitaţia din 23 noiembrie 2017 s-a derulat pe şapte loturi. Au participat două societăţi: Artego Târgu Jiu şi Adetrans SRL din Sighetu Marmaţiei. Contractul este împărţit în şapte loturi, toate pentru furnizarea de benzi din cauciuc. Pentru loturile 1,3,4,5,6 şi 7 procedura de achiziţie este încă în etapa de evaluare.

Lotul al doilea în valoare de 47,2 milioane de lei, cea mai mare valoare, a fost adjudecat însă de compania din Târgu Jiu. Consiliul de Supraveghere va aproba luna viitoare semnarea unui acord cadru, iar acţionarii vor fi informaţi în legătură cu acest lucru, având în vedere valoarea contractului. Acesta se va încheia pe 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com