Şoc: I-au tăiat rochia de mireasă pentru a putea să o înmormânteze

Elena Câncea, tânăra, de 19 ani, din Suseni, comuna Runcu, moartă în Germania, după ce a căzut de la etajul al şaptelea, a lăsat în urmă un mare mister. Rudele, apropiaţii şi localnicii îşi pun şi acum întrebări despre cea care a fost condusă pe ultimul drum duminică. După cum se cunoaşte, fata plecase de câteva luni în Germania, unde avea un prieten. În mod inexplicabil, tânăra a căzut de la etajul al şaptelea al unei clădiri din Bonn şi s-a zdrobit de caldarâm.

Mărturia prietenului

Cel care a vorbit cu poliţia ar fi un prieten al fetei, un personaj despre care circulă prin Runcu poveşti dubioase în legătură cu domeniul de activtate în care activa. Tânăra nu a avut o viaţă deloc liniştită în Germania, unde plecase pentru o viaţă mai bună. Nici măcar familia nu ştie ce făcea Elena în Germania şi dacă nu îi era bine, de ce nu putea să revină acasă. O împiedica cineva? Sunt întrebări la care ar putea să dea un răspuns inclusiv poliţiştii români, dacă ar merge pe firul poveştii.

I-au tăiat rochia

Ce motive a avut fata să comită gestul suprem şi să ia decizia de a se arunca în gol de la etajul al şaptelea? De ce nu putea să revină acasă, să se liniştească. Când a căzut pe caldarâm oasele de la picioare s-au sfârâmat şi au străpuns pielea. Un băiat din sat a fost cel care a îmbrăcat-o în rochie pe fată. Aceasta a trebuit să fie tăiată, pentru a putea intra pe tânăra de 19 ani, atât de grave au fost traumatismele suferite. Face poliţia ceva pentru a dezlega misterul morţii fetei, care a cedat psihic şi a plutit în gol de la etajul al şaptelea. Sau poate că varianta accidentului e convenabilă pentru toată lumea.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com