Serviciile de pază de la o sucursală CEO, licitate separat

Complexul Energetic Oltenia va scoate la licitaţie, separat, serviciile de pază, bunuri şi obiective de la una dintre sucursalele electrocentrale. Este vorba de Sucursala Electrcentrale de la Işalniţa. Dacă la toate celelalte sucursale şi la Divizia Minieră licitaţia va fi organizată pentru 3,6 milioane de euro în luna iulie, la Sucursala de la Işalniţa contractul de servicii de pază va fi scos la licitaţie luna aceasta. Valoarea estimată a contractului este de 1,1 milioane de lei.

Au mărit tariful

Firmele de pază de la Complexul Energetic Oltenia vor câştiga mai mult în 2018. Astfel, tariful la serviciile de pază va creşte de la 11,09 lei în 2017 la 12,96 anul acesta. Potrivit unei estimări, salariul unui agent de pază cu tot cu sporuri şi taxe va fi de 2.185,8 lei pentru 166,6 ore lunar. Sunt incluse sporurile de noapte, sporul de sâmbătă şi duminică, sporul de sărbători legale şi altele.

Buget de 16,2 milioane de lei

Bugetul propus pentru serviciile de pază obiective este de 16,2 milioane de lei, din care 10 milioane de lei pentru 2018. Contractul va fi încheiat pe un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com