Șeful PER îi cere demisia primarului, din cauza coronavirusului

Liderul ecologiștilor din Gorj, Viorel Caragea, îi cere demisia primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Motivul este legat de modul de intervenție în ceea ce privește prevenirea răspândirii coronavirusului pe mijloacele de transport în comun ale Transloc.

„Domnule prefect al judetului Gorj, DSP Gorj, pericol in mijloacele de transport in comun. La un autobuz cu trei usi, Romanescu, fericitul nostru primar miliardar, prin manuta lui “Meita„ a pus doar un dispenser cu substante.

Mai desteptilor, prima masura de izolare este sa pastrezi distanta, nu sa obligi oamenii sa se adune buluc. Sunteti obligati sa curatati autobuzele la cap de linie. Exista doua feluri de substante : TP1 pentru maini si TP2 pentru suprafete.

Romanescule,nu mai pune in pericol cetatenii prin incapacitatea de a citi legile in vigoare,prin inconstienta celor numiti de tine in conducerea Transloc,varu’ Valica, celebrul Parau de Rugi si mai ales Mihaita Paraschiv.

P.S : Solicit public prefectului de Gorj si DSP sa verifice de indata aspectele sesizate si Politiei Gorj sa se sesizeze pentru punerea in pericol a cetatenilor prin emiterea unui comunicat mincinos de catre SC Transloc SA ieri. Luni,dispenserele din cele 4 autobuze in care m-am urcat erau goale. Apropo, a intrat in vigoare OG/8. Citeste-o,miliardarule fericit primar !”, potrivit lui Viorel Caragea, care miercuri le-a cerut demisia primarului Marcel Romanescu și directorului Transloc, Mihai Paraschiv. Acesta din urmă a anunțat că au fost realizate activități de dezinfecție a mașinilor respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com