Şeful CJ se implică în scandalul Artego-CEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, nu stă deoparte în scandalul licitaţiei pentru benzi transportoare de la Complexul Energetic Oltenia. Cosmin Popescu a lansat voalat o critică la adresa adiministraţiei, în ceea ce priveşte modul în care a fost întocmit caietul de sarcini pentru achiziţia de benzi transportoare la CEO. Artego era client fidel al licitaţiilor de foarte mulţi ani, mai ales că este unicul producător de astfel de articole din ţară. De data aceasta, administraţia companiei a decis să elimine una din condiţiile din caietul de sarcini care obliga furnizorul de benzi din cauciuc să ridice şi deşeurile din carierele miniere.

Un semn de întrebare

Artego are în prezent o mie de salariaţi şi este al doilea angajator de la nivelul judeţului Gorj. Pierderea contractului cu CEO ar echivala cu un dezastru pentru fabrica de cauciuc din Târgu Jiu: „Pentru mine un semn de întrebare este de ce nu au lăsat la fel caietul de sarcini şi de ce au modificat acum această documentaţie. Artego care este o firmă deţinută de salariaţi şi singurul producător român de benzi din cauciuc şi cu sediul la Târgu Jiu se ocupa foarte bine şi de recuperarea deşeurilor din cariere. Să fim serioşi că orice concurent poate să vină cu o firmă care să ridice deşeurile. Nu era o restricţie privind participarea unei firme din ţară sau din afara ţării. Se putea veni cu un partener de către oricine şi nu trebuia să apară această modificare pentru că CEO este şi aşa obligat de lege să recupereze deşeurile pentru a respecta condiţiile de mediu”, a declarat Cosmin Popescu.

One thought on “Şeful CJ se implică în scandalul Artego-CEO

  • 17 octombrie 2017 la 18:03
    Permalink

    Si care e problema ca s-a scos această clauză??? Artego nu suportă concurența??? E bine să participi de unul singur și să dictezi tu prețul!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com