Sindicatele ies din nou în stradă împotriva Guvernului!

BNS cheamă la proteste cele patru mari confederaţii sindicale din ţară. Un prim protest va avea loc pe 23 octombrie, de la ora 15,00, în toate municipiile reşedinţă de judeţ. Protestele vor continua apoi în intervalul 30.10 – 10.11. Protestul este îndreptat împotriva intenţiei Guvernului de a transfera contribuţiile sociale salariale de la angajator la angajat.

 

„Catre,

CNSLR-FRATIA, CNS Cartel ALFA, CSDR, CSN MERIDIAN

In atentia,

Domnilor Presedinti,

Stimati colegi,

In contextul demersurilor comune privind blocarea transferului contributiilor la sistemul de securitate sociala de la angajator la angajat, Biroul Executiv BNS a stabilit un calendar de actiuni  de protest ce vor avea loc in perioada urmatoare.

Prima etapa a calendarului de proteste consta in organizarea si desfasurarea de pichete de protest. Actiunea va avea loc in data de 23 octombrie ora 15, timp de o ora, in toate orasele resedinta de judet, in fata sediilor Prefecturilor.

In intervalul 30.10-10.11, vom organiza cel putin zece manifestatii sindicale de strada la nivel local, care vor cumula peste 50.000 de participanti.

In functie de reactia Guvernului, avem in vedere organizarea unei actiuni de protest in Bucuresti. Ne-am propus pe aceasta cale sa va informam asupra demersurilor noastre si de asemenea sa va invitat in masura in care agreati propunerea noastra sa va alaturati formelor de protest pe care le vom organiza.

In speranta ca veti aprecia onestitatea demersul nostru in favoarea stoparii initiativei guvernului, si nu o veti trata ca pe o actiune de crestere a imaginii uneia sau alteia dintre organizatiile sindicale, asa cum incearca guvernatii sa acrediteze (motivatia actiunilor sindicale), va invitam sa actionam impreuna”, potrivit comunicatului BNS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com