Se cere intervenția de urgență a DNA la Complexul Energetic Oltenia!

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt solicitaţi să verifice afacerile derulate de câţiva angajaţi ai companiei. Solicitarea este adresată şi Corpului de Control al Complexului Energetic Oltenia. Se vorbeşte de presiuni asupra unora din angajaţii de rând, făcute de către personal cu funcţii de conducere şi în acelaşi timp de lideri sindicali, care ar derua afaceri la Complexul Energetic Oltenia.

„Pentru că numele Președintelui Sindicatului Liber EMC Roșia, Cristi Ladaru, este băgat de „colegii” din SMEO, într-un sondaj, precum că ar fi unul dintre sindicaliștii despre care spune masonul
Căldărușe, că ar vinde cărbune către firme private, ne-am interesat și noi să vedem cum stau treburile în această privință.

Și iată ce am aflat!

De exemplu oamenii ne-au spus că tocmai unul dintre șefii lui de departament de la SMEO, este implicat în vânzarea cotelor de cărbune către firme private.
Este vorba despre Jan Popescu „Microbuze”, șeful de departament al SMEO de la Termocentrala Rovinari.
Acesta pune oamenii din Termocentrala Rovinari să facă cereri la administrația C.E.Oltenia, pentru cota de cărbune de 10 tone, promitandu-le că le va oferi 1300 de lei dacă scriu pe cerere că vor să încarce de la depozitul Carierei Pinoasa. Acum ghiciți cine este șef de sector la depozitul Carierei Pinoasa! Este Căldărușe Sorin, fratele masonului care e susținut de partidele politice din Gorj, să conducă SMEO.
Deci în atenția DNA și a Corpului de Control al Directoratului C.E.Oltenia!

Oamenii ne-au sesizat că la Termocentrala Rovinari, seful de departament al SMEO, Jan Popescu „Microbuze” caută oameni care sunt dispuși să riște pentru a completa declarațiile pe propria răspundere și cereri către administrația CEO, să încarce cota de cărbune de la depozitul Carierei Pinoasa, acolo unde Ciurel l-a instalat mare șef de sector pe Căldărușe Sorin, fratele masonului care conduce SMEO.

De reținut este și faptul că oamenii sunt puși să mai dea și niște împuterniciri către firma finului lui Jan Popescu „Microbuze”, firmă care transportă și comercializează aceste cote de cărbune.

După cum vedeți, noi facem sesizări publice cu nume și prenume și așteptăm ca ele să fie verificate, pentru a fi confirmate sau infirmate de organele abilitate. Dar vă garantăm că tot ceea ce am expus aici sunt sesizările salariaților din C.E.Oltenia!

Și încă odată se poate observa manipularea grosolană a celor de la SMEO, care sperând să scape neobservați cu rețeaua pe care și-au creat-o , chiar ei încep să strige „hoții” în spațiul public.”, potrivit Sindicatului Liber EMC Roşia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com