Scăderea vârstei de pensionare la CEO e tot în clocire la Comisia de Muncă din Camera Deputaților

Scăderea vârstei de pensionare de la 57 la 53 de ani la Complexul Energetic Oltenia este în continuare într-o analiză profundă la Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Modificarea legii a fost practic blocată de ministrul Muncii, Marius Budăi, care a criticat inițiativă parlamentarilor PSD Gorj și a spus că va veni cu îmbunătățiri, pentru ca legea să nu fie respinsă la CCR. Viteza melcului este cea cu care se lucrează în Comisie și speranțele sunt din ce în ce mai firave pentru angajații Complexului Energetic Oltenia care își tot numără colegii care mor de la un an la altul fără să mai prindă pensia. Poate că asta este ideea statului.

Nemulțumiri

„Ministrul Muncii, Marius Budăi, „Ministrul Trei Săptămâni” a promis că va debloca proiectul de modificare a legii pensiilor, în ceea ce privește reducerea vârstei de pensionare pentru minerii și energeticienii din C.E.Oltenia, și a dat ca termen de două ori câte trei săptămâni, însă au trecut 10 și tot nimic nu se întâmplă!

A vanit la Tg-Jiu, a promis, a plecat și a uitat!

Așa a făcut și Doamna Prim-Ministru, Viorica Dăncilă, „Blonda funcțiilor supreme din Stat”, atunci când a venit în campanie electorală la Termocentrala Rovinari, declarând că, citez: „Oamenii, aici în zonă, s-au săturat să aștepte. Nu mai au răbdare și, de aceea, încercăm să facem cât mai multe lucruri într-o perioadă cât mai scurtă. Le-am spus tuturor miniștrilor Cabinetului că promisiunea este datorie curată și dacă nu au convingerea că pot realiza un anumit lucru, să nu-l promită „.

A venit, s-a pozat și s-a pupat cu electoratul, a promis, a plecat și a uitat!

Însă noi nu trebuie să uităm! Iar din punctul meu de vedere, nu trebuie să mai așteptăm doar ca să ne mai prostească încă o dată! !

Trebuie să îi facem să înțeleagă pe cei care îi alegem și ii plătim ca să facă legi și să guverneze pentru bunăstarea noastră, că promisiunile lor sunt valoroase, doar atunci când sunt respectate și onorate!”, potrivit sindicalistului Manu Tomescu din CEO, care a anunțat că nu sunt excluse proteste la parlament pentru legea respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com