Sânge pe pereţi, în PSD. Işfan dă de pământ cu Prunariu

Inspectorul şcolar general din Gorj, Ion Işfan, a aruncat cuvinte gele la adresa unui coleg de partid. Este vorba de Mihai Prunariu, şeful AJF Gorj şi al Clubului Pandurii. După ce Prunariu a cerut debarcarea lui Işfan de la ISJ, Ion Işfan l-a numit pe şeful fotbalului din judeţ „coadă de topor”. Işfan susţine că Mihai Prunariu a fost folosit de anumite persoane care nu au curajul să-l confrunte pe şeful ISJ Gorj.

„De câte ori îl vedeam la serviciu venea după 12. Ei au alt program. Dimineaţa îşi fac somnul de frumuseţe. El s-a supărat pe mine atunci când Ciprian a trecut prefect şi erau mai multe variante pentru postul de vicepreşedinte. I-am spus în faţă. Nu se poate compara cu Gigi Nichifor. Avem o personalitate acum ca vicepreşedinte. Nu are nici vechime în partid. Nu poţi să ridici nasul aşa. Mi-e drag să fiu chemat la partid, să stăm de vorbă. Da, îl ştiu pe Prunariu e o mare personalitate în judeţ…El se trezeşte vorbind singur. Dar să îmi spună exact ce am făcut, ce am greşit. Eu am mai văzut cozi de topor. Cred că e folosit de acelaşi care l-a folosit pe Bălu de la Fărcăşeşti. Mă deranjează că se lasă folosit de alţii. Depinde şi de tine, dacă realizezi pe ce pistă vrea să te ducă cel care îţi spune anumite lucruri. De ce nu se iau de mine cei care stau în spate”, a spus Ion Işfan.

Mihai Prunariu, şeful CS Pandurii, a cerut schimbarea din funcţie a lui Ion Işfan, pe motiv că a ştirbit imaginea partidului, prin relaţia proastă cu directorii de şcoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com