Romelectro are contract până în 2024 pentru modernizarea grupului 5 de la SE Rovinari

Contractul pentru modernizarea grupului 5 de la Termocentrala Rovinari se va întinde până la finalul anului 2024. Compania Romelectro are contract pentru modernizarea grupului 5 până în 31.12 2024. Contractul este derulat alături de firma Techno Montaj și are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea electrofiltrelor.Bugetul pentru lucrări este de  48,9 milioane de lei, din care este realizată suma de 38,5 milioane de lei.

Romelectro și Energomontaj se ocupă și de contractual instalații electrice și automatizare care se întinde până la 31.12 2021. Bugetul pentru lucrări este de 78,6 milioane de lei, acesta fiind realizat la nivelul 49,5 milioane de lei.

Al treilea contract este derulat prin firma General Turbo și vizează reabilitarea și modernizarea turboagregatului și a instalațiilor auxiliare. Valoarea contractului este de 61,5 milioane de lei și este realizat la nivelul a 36,2 milioane de lei. Contractul e valabil până în 30.12.2021. Acționarii trebuie ia act în ședința de luna viitoare de propunerea de încheiere a unor acte adiționale care să coreleze plățile cu execuția lucrărilor, altfel nu se va putea realiza investiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com