Va continua să se moară la CEO. Angajaţii ies pe cale „naturală” din sistem, iar statul profită că nu mai plăteşte pensii.

Complexul Energetic Oltenia nu mai trebuie să aplice programe de disponibilizări colective, având în vedere că angajaţii ies pe cale naturală din sistem. Din păcate, numărul deceselor continuă să crească şi a ajuns la 5 într-o lună de zile. Este foarte mult, cu toate că se motivează pe alocuri că sunt peste 13.000 de angajaţi şi este „normal” să apară atât de des cazuri de salariaţi care îşi pierd viaţa. Este adevărat, la la 13 mii de oameni pot să apară decese, dar nu cinci într-o lună de zile. Este totuşi extrem de mult şi nimeni nu face nimic.

„Disponibilizare” pe cale naturală

Statul îi lasă pe mineri şi pe energeticieni să moară singuri şi nu se mai stresează să le plătească pensiile.Este un program de-a dreptul cinic, prin care sunt ignorate decesele de la Complexul Energetic Oltenia. Sindicatele măcar trebuie să pună piciorul în prag şi să facă ceva la Guvern, inclusiv proteste, pentru a scădea de urgenţă vârsta de pensionare la Complexul Energetic Oltenia, chit că se va rămâne cu mai puţini salariaţi. Măcar unii vor apuca să mai prindă pensia. Nici despre prevenţie medicală nu se vorbeşte momentan la Complexul Energetic Oltenia. Lucrurile par înţepenite şi toată lumea pare că vorbeşte numai despre certificatele de CO2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com