Reţeaua de curent din Gorj pică la fiecare ploaie

Localnicii din tot mai multe localităţi se plâng de pe urma serviciilor prestate de compania de electricitate din judeţ. Nemulţumirea este legată de faptul că la cea mai mică ploaie sau vânt reţeaua pică în foarte multe localităţi. De cele mai multe ori intervenţiile lasă de dorit ca rapiditate sau pur şi simplu sunt amânate pe următoarea zi. Unul dintre locuitorii comunei Leleşti este revoltat de situaţia respectivă şi şi-a scris nemulţumirea pe o reţea de socializare:

„Nu cred ca exista entitate care sa batjocoreasca, sa umileasca mai mult consumatorii decat o face grupul CEZ, prin filiala sa de distributie energie electrica. Este inadmisibil ca in mileniul III, la 8 km de resedinta unui judet, in speta la Lelesti, sa ai intreruperi de ore ale serviciului de furnizare. Vor da vina pe conditiile meteo, dar cauza principala este maximizarea profitului, prin minimizarea si a investitiilor in retele. Eu pana acum i-am sanctionat prin renuntarea la 4 din cele 5 contracte de furnizare si in curand voi renunta si la ultimul. E, oare, prea putin? Ce alte cai de actiune ar mai putea fi?”, potrivit postării lui Alin Popeangă, localnicului din Leleşti.

Probleme legate de deficienţe în alimentarea cu energie electrică atunci când plouă au mai fost semnalate la: Turcineşti, Schela, Preajba, Runcu şi altele.

Un comentariu la „Reţeaua de curent din Gorj pică la fiecare ploaie

  • 15 iunie 2018 la 8:12
    Permalink

    Se TOT discuta, dar concret nu se face nimic. Carpelile nu rezista la timpul pierdut. Comisiile reunite din Senatul si Parlamentul Romaniei sa elaboreze un Studiu de caz/prioritar pe energia produsa si consumata in si pentru Romania. Sa se aduca prin reorganizare TOT sistemul energetic existent din hidrocentrale , termocentrale, CTE nucleara Cernavoda, IRNE Pitesti, Halanga, eoliene legate de SEN din Romania, verificandu-se toate documentele de patrimoniu si avizarile necesare.
    O singura structura, prin infiintarea unui MINISTER, condus nu politic, ci strategic de specialisti care vor sti ce au de facut, in cel mult 5 ani, vor descapusa toti „favorizatii „, pardalnici de castiguri ce neam de neamul lor nu au visat dar se simt confortabil, nu sunt deranjati. Aveti posibilitatea de a renova SEN, printr- o singura comanda, dar „politichia”, sa apartina specialistilor din domeniu care inca mai traiesc, mai sunt intregi la minte, au avur daruire si „HAR”, pentru energie, nu se bucura de „speciale”, nu sunt acadamicieni de versuri, majoritatea nu sunt inrolati politic, dar numai asa se poate aseza o ordine care sa asigure independenta energetica a Romaniei la mileniul actual.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com