Recensământul de probă poate da chix cu succes

În aceste zile se desfășoară recensământul de probă al populației, în Târgu-Jiu și Bălești. Recensământul Populației și Locuințelor din România se va desfășura, în premieră prin autorecenzare asistată de computer.

Peste 513 milioane de cetățeni europeni vor fi recenzați anul acesta, în Uniunea Europeană, primele date fiind așteptate la finalul lui 2021. În Uniunea Europeană, recensămintele se desfășoară în același an, o dată la un deceniu.

„Pe site-ul Directiei Judetene de Statistica Gorj la sectiunea Recensamant de proba, au fost postate adresele si hartile sectoarelor din Tg Jiu si Balesti in care se va efectua recensamantul de proba. In PERIOADA 10-16 MARTIE , avand in vedere conditiile sanitare impuse de pandemia COVID-19,

ESTE RECOMANDATA AUTORECENZAREA.

Pasul 1: să completați formularul de preînregistrare, pentru toți membrii gospodăriei, disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro/ sau scanând codul QR de pe verso.

Pasul 2: fiecare membru al gospodăriei să completeze chestionarul individual, accesându-și propriul chestionar prin link-ul primit pe adresa de email indicată la preînregistrarea de la Pasul 1. Având în vedere condițiile sanitare impuse de pandemia de COVID-19, este recomandat să vă autorecenzați! Autorecenzarea se va putea realiza de pe orice telefon mobil tip smartphone, tabletă, laptop sau PC.”, conform Drecției de Statistică Gorj. Este greu de crezut că îi va arde cuiva să stea să se autorecenzeze. Prin urmare, se anunță un mare chix la acest recensământul de probă, în lipsa operatorilor care să bată la ușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com