PSD nu mai face analize! „Toată organizaţia e vinovată pentru pierderea alegerilor de la Târgu Jiu”

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru spune că a renunţat să mai facă o analiză după ce partidul pe care îl conduce a pierdut primăria Târgu Jiu. A declarat la TV SUD că de vină este toată organizaţia şi că după acel duş rece, acum partidul se pregăteşte să câştige alegerile la Teleşti. Cârciumaru vrea să demonstreze astfel, că PSD este încă un partid puternic.

„ PSD Gorj a trecut printr- o perioadă grea după pierderea alegerilor, unde pot să spun, că a fost o perioadă de haos, după pierdea alegerilor. N- am făcut nicio analiză, pentru că din punctul meu de vedere toţi suntem vinovaţi, toată organizaţia. Ne- am făcut fiecare o analiză proprie , unde am greşit eu ca preşedinte, unde a greşit Aurel Popescu, în calitate de candidat, Cosmin Popescu în calitate de şef de campanie şi chiar simpli membri de partid. Toţi suntem vinovaţi. Am depăşit acest moment şi o să vadă mulţi care ne- au cântat prohodul că organizaţia se dizolvă , că actuala conducere va fi schimbată. Lucrurile nu stau aşa. Am avut capacitatea să facem o propie analiză, să depăşim momentul.

„A venit momentul să le arătăm tuturor că prin duşul rece pe care l- am primit prin alegerilor de la Târgu Jiu am ieşit mai întăriţi. Noi tot timpul am câştigat prin unitatea echipei şi voi demonstra că unitatea există,”, a declarat Cârciumaru, făcând referire la alegerile care urmează la Teleşti.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com