Urmărire ca în filme pe străzile din Motru. Un șofer a fost reținut de polițiști.

Un șofer a fost reținut de poliție, după o urmărire ca în filme pe străzile din Motru. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe strada Macului, din localitate, conducătorul auto refuzând să oprească. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie a.c., polițiștii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul ar fi un bărbat, de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

La data de 8 octombrie a.c., au fost continuate cercetările faţă de cel în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioada de 24 ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Urmează, ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com