PSD Gorj nu se află printre filialele în care vor fi organizate alegeri. Unde vor fi aleşi preşedinţi noi

CExN al PSD a stabilit, sâmbătă, la Neptun, să se organizeze alegeri pentru funcția de președinte în 11 organizații județene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind și organizația PSD București condusă de primarul Capitalei, Gabriela Firea, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, la Neptun, în ședința Comitetului Executiv Național al partidului, să se organizeze alegeri județene pentru funcția de președinte în toate filialele conduse de lideri interimari, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate participante la ședință.

Potrivit surselor citate, după ce CExN a admis propunerea lui Dragnea, președintele partidului le-a cerut liderilor județeni interimari ai PSD să înceapă chiar de săptămâna viitoare pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferințe județene de alegere a noilor președinți.

Filialele județene PSD din Botoșani, Suceava, Cluj, Alba, Brașov, Brăila, Timiș, Iași, Giurgiu și Sibiu, precum și organizația PSD București sunt conduse de președinți interimari.(stiripesurse.ro)

Liderul PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru a cerut în ultima perioadă organizarea de alegeri şi la Gorj, pentru a face loc unei echipe mai tinere. Senatorul are însă mandat până în 2019, iar după decizia de sâmbătă ar putea conduce filiala Gorj până după ultimele alegeri din 2020, fiind greu de crezut că partidul îşi va schimba liderul în an electoral. Deputatul de Gorj, Mihai Weber, se pregătea să îi ia locul lui Cârciumaru, în cazul în care ar fi avut loc alegeri interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com