Pompier gorjean, campion naţional la rallycross

Pompierul Cristian Dunavățu, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, este campion național la rallycross, ediția 2018! Campionul la rallycross este plutonier major şi se ocupă de serviciul unic de urgenţă 112, când se află la lucru.

El face parte din echipa salvatorilor gorjeni care își desfășoară activitatea în dispecerat.

„El este foarte pasionat de adrenalină, asta și datorită faptului că într-o tură de serviciu adrenalina atinge cote foarte mari. Mai exact, colegul nostru este pasionat de competițiile de Rally, în special Rallycross și Slalom Paralel. Pasionat este puțin spus pentru că această pasiune l-a transformat într-un adevărat profesionist în domeniu și participările la competiții l-au adus, deseori, în fruntea clasamentului național.Da, colegul nostru, Cristian Dunavățu este campion național la Rallycross, ediția 2018!

Concurează în aceste competiții cu o mașină Buggy construită manual chiar de mâinile sale dibace, ajutat, bineînțeles, și de echipa alături de care concurează.

Piesele alese cu grijă, asamblate atent și cu o mare pricepere, au creat o bestie de mașină care l-a ajutat pe talentatul nostru coleg să ajungă, în repetate rânduri, pe cea mai mare treaptă a podiumului național!

Nu este prima dată când ajunge atât de sus, a mai fost campion național și spune cu mândrie că nu vrea să se oprească aici!

Bravo măi Cristian!

Ne permitem să-l felicităm de pe acum pentru performanțele sale, chiar dacă premierea campionilor competițiilor de automobilism va fi făcută de către Federația Română de Automobilism, într-un cadru festiv, spre sfârșitul acestui an!

Deși a avut probleme tehnice la toate etapele și a schimbat pe parcursul anului 2 mașini de competiție, rezultatele sunt obiectivele fixate la începutul sezonului. În același context, echipa condusă de colegul nostru a reușit multe rezultate notabile , încununate cu alte 2 titluri de campion național , un titlu de vicecampion și locul II la echipe cu ACS Raideri Tg-Jiu.

Cristian, este o mândrie să te avem lângă noi și ne bucurăm să vedem că ești un adevărat profesionist și în alte domenii, nu numai la serviciu unde ne-ai demonstrat de nenumărate ori ce poți!”, potrivit ISU Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com