PNL și PSD se bat pe postul de primar din Bumbești-Pițic  

Liberalii și pesediștii se bat pentru postul de primar de Bumbești-Pițic. Cele două partide sunt în cursa pentru fotoliul de primar, după ce edilul în exercițiu a ajuns după gratii. Teoretic, liberalii au prima șansă, având în vedere că fostul primar de la PSD a ajuns la închisoare și a afectat imaginea partidului. Totul va depnde însă de cât de puternică este filiala PSD în comună. Electoratul se duce după partid, chiar dacă la primari se votează omul.

Florin-Sabin Martescu, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Bumbești-Pițic, și-a depus ieri dosarul pentru candidatura la alegerile parțiale care vor avea loc în data de 27 iunie. Prof. Florin –Sabin Martescu este consilier local și președinte interimar al Organizației Locale a PSD de la Bumbești Pițic. Finalizarea proiectelor aflate în execuție reprezintă principala preocupare a cadidatului PSD , care, de asemenea,  își propune să idenfitice noi obiective de  investiții pentru a dezvolta comuna.

”Prin prisma experienței de consilier local,m-am implicat foarte mult pentru înfăptuirea obiectivelor care acum se află în execuție, mai ales la proiectul de alimentare cu apă și canalizare. Am un proiect de suflet la care țin foarte mult, este vorba despre realizarea aleilor pietonale prin localitate, mai ales paralel cu DN 67 Târgu Jiu-Vâlcea. În ultimii ani traficul s-a intensificat iar pericolul este foarte mare pentru cetățeni, care sunt nevoiți să circule pe partea laterală a drumului național.  Sunt sigur că bumbeștenii mă cunosc foarte bine și mă susțin în această competiție, pentru că am decis să candidez datorită dumnealor”, a declarat Florin-Sabin Martescu, candidatul PSD la Primăria Bumbești Pițic.

La momentul înscrierii în cursa electorală pentru funcția de primar, candidatul PSD a fost însoțit de conducerea Organizației Județene, fiind prezenți Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele  PSD Gorj,  Cristinel Rujan, președintele PSD Târgu Jiu  și secretarul executiv al PSD Gorj, Anca Bordușanu.

”Datorită experienței de consilier local, domnul Martescu știe foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea de la Bumbețti Pițic. Are tot sprijinul nostru și vom fi alături de dumnealui în camania electorală, dar și după câștigarea alegerilor din data de 27 iunie. Este o luptă grea, dar sunt convins că vom câștiga” a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Primarul interimar din Bumbești-Pițic și-a depus candidatura pentru alegerile din 27 iunie

Candidatul Partidului Național Liberal Gorj, Irina Cojocaru, și-a depus luni, 7 iunie, dosarul pentru a intra în competiția pentru funcția de primar al comunei Bumbești Pițic. Irina Cojocaru a fost însoțită la Circumscripția Electorală de către secretarul general al partidului, Marcel Iacobescu, de deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședintele PNL Gorj, Robert Ciocioi, consilierul județean Gheorghe Orzan, dar și de alți colegi din organizație. Alegerile parțiale pentru primăria Bumbești Pițic vor avea loc pe 27 iunie, iar campania electorală începe pe 14 iunie. Irina Cojocaru îndeplinește deja funcția de primar, interimar, după ce fostul primar PSD a fost condamnat și nu mai poate deține funcții publice. „Am depus dosarul de candidatură cu încredere în rezultatul acestor alegeri. Locuitorii comunei Bumbești Pițic sunt nevoiți să meargă din nou la urne, la numai câteva luni după alegerile locale. Sunt convinsă că aceasta a doua șansă pe care o avem toți nu va fi pierdută. Cunosc problemele comunității, sunt implicată în tot ce ține dezvoltarea localității și  câștigarea acestor alegeri îmi oferă posibilitatea și pârghiile necesare pentru a pune în aplicare un program solicitat de oameni. Sunt pregătită să câștig aceste alegeri, alături de colegii din Partidul Național Liberal Gorj”, a declarat Irina Cojocaru, candidata PNL Gorj la alegerile parțiale din Bumbești Pițic. „Irina Cojocaru vine în fața cetățenilor cu promisiunea finalizării branșărilor la rețeaua de apă, introducerea unei rețele de canalizare, reabilitarea infrastructurii rutiere, servici publice mai bune, dotarea școlilor, înființarea unui birou de consultanță pentru accesarea fondurilor europene și altele.”, conform unui comunicat al PNL Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com