Pesediştii au luat cu asalt comuna Teleşti. La Târgu Jiu au stat ascunşi!

Echipa PSD Gorj a fost prezentă în week-end în comuna Telești pentru a-l susține pe Ion Mischie, candidatul PSD Gorj, pentru Primăria Telești. Pentru o primărie cu sub 2.800 de locuitori social-democraţii se mobilizează la maximum, faţă de ce s-a întâmplat la Târgu Jiu.

„Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, deputatul Mihai Weber, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, secretarul se stat în Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu, vicepreședinții PSD Gorj, Mihai Prunariu și Claudiu Manta, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu, directorul Salvamont, Sabin Cornoiu, directorul Minprest, Gabriel Giorgi, primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, președintele TSD Gorj, Costi Dumitrașcu, șeful echipei locale de campanie, Romulus Bâldea, întreaga echipa de consilieri locali ai PSD Telești, au mers în satele Buduhala și Șomanești pentru a stat de vorbă cu oamenii și pentru a le explica faptul că Ion Mischie este omul care poate continua dezvoltarea localității.

Când spui echipa PSD Gorj, spui dezvoltare!

         Peste 200 miliarde lei vechi au fost  aduse în Telești , din care 40 miliarde lei  vechi fonduri europene

         S-au realizat, în ultimii 8 ani, 20 km de asfalt drumuri comunale, 11 km de asfalt pe ulițe si 25 km de rețea alimentare cu apă

         S-au construit în Telești 5 punți și 3 poduri: un pod ce face legătura între Telești și comuna Peștișani, unul care face legătura între Șomănești și Telești, iar cel de-al treilea este peste râul Tismana în satul Șomănești”, susţine PSD Gorj, într-un comunicat de presă.

La alegerile parţiale de la Târgu Jiu pesediştii au stat ascunşi şi i-au lăsat cale liberă lui Marcel Romanescu. Pentru Teleşti se mobilizează cu căţel şi cu purcel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com