Pandurii, buni de plată către ANAF!

Iată că şi Pandurii sunt buni de plată şi au de achitat câteva miliarde de lei către ANAF, respectiv Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj. Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, aflat în insolvenţă, a pierdut definitiv la Curtea de Apel din Craiova un proces cu Finanţele Publice. Statul a dat în judecată Clubul şi a cerut plata unei sume de bani pe care şefii echipei şi lichidatorul nu o recunoşteau drept creanţă certă. Este vorba de o creanţă de peste 681.000 de lei.

„ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE GORJ Apelant Creditor

CLUBUL SPORTIV „PANDURII – LIGNITUL” TG – JIU PRIN ADMINISTRATOR SPECIAL GOLEA MARIN           Intimat Debitor

CONSULTING COMPANY IPURL – LICHIDATORUL JUDICIAR AL DEBITORULUI CLUBUL SPORTIV PANDURII-LIGNITUL TG.JIU  Intimat Lichidator

 

Şedinţe

Ora estimata: 11:00

Complet: C4A – comercial

Tip solutie: Pronunţa o nouă hotărâre

Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa în sensul că admite contestaţia împotriva Raportului de activitate nr.161 din 16.01.2018. Admite cererea de plată formulată de apelanta contestatoare AJFP Gorj şi obligă lichidatorul judiciar să achite apelantei contestatoare suma de 681.254.170 lei, creantă curentă. Definitivă”, potrivit Curţii de Apel din Craiova. La rândul său, Clubul Pandurii are de recuperat de la asociaţi peste două milioane de euro, în urma unei decizii a Tribunalului Gorj. Decizia poate fi însă atacată cu apel. Cei buni de plată către Pandurii sunt: CEO, CJ, CL Târgu Jiu şi USMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com