Politicienii, vot fără dubii la referendum pentru familia „tradiţională”: soţie, amantă şi copii

Biserica e plină de farisei pentru că Iisus nu a fost căsătorit şi nu a avut nevastă şi nici copii. Umbla cu 12 inşi cu plete şi au schimbat lumea. În numele lui Iisus, popii încasează şi fac propagandă familiei tradiţionale. Unde este fariseismul acum? Politicienii fac şi ei propagandă pe la tv familiei tradiţionale şi urlă din toţi bojogii că trebuie să iasă poporul la vot.

Să iasă, dar politicienii să ne scutească de familia lor „tradiţională”. Unii, nu toţi, au în realitate familia tradiţională compusă dintr-un bărbat şi două femei, adica nevasta şi amanta. La acestea se adaugă şi copiii.

Să treacă şi referendumul, de parcă, dacă scrie în Constituţie, o să se modifice realitatea şi cuplurile de acelaşi sex o să dispară. Problema este să nu mai urle politicienii pe la tv că sunt pentru familia tradiţională. Tăriceanu, de exemplu le schimbă la 5 ani, ca pe maşini, de parcă le ia cu garanţie şi după cinci ani trebuie să plătească service-ul.

De Moş Dragnea ce să mai spui, că numai familie tradiţională nu are. Când o avea madame Irina 46 de ani, el va avea 75. Foarte tradiţională actuala familie Dragnea.

Ce o să faci cu micuţii români lăsaţi în ţară de părinţii tradiţionali şi care acum sunt crescuţi de fraţi, bunici sau unchi. Tot „tradiţionale” sunt şi astea. Dacă ajută pe cineva cu ceva, să treacă în Constituţie că familia e uniunea dintre bărbat şi femeie. Dacă asta era problema numărul 1 a ţării…

Se va alege praful de familia tradiţională din România, dacă politicienii nu lasă glumele cu organizarea de referendumuri şi nu vor căuta soluţii pentru stoparea migraţiei. Altfel, riscă să rămână doar cu sintagma „familie tradiţională”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com