Numărul studenților care vin în practică la CEO a scăzut dramatic

Complexul Energetic Oltenia pare să își ia adio de la specialiști, dacă ne raportăm la numărul studenților care au făcut practica la companie în ultimii ani. Dacă în 2016 au fost înregistrați nu mai puțin de 70 de studenți în practică, anul trecut au fost prezenți în practică la CEO doar 26 de studenți. Cei mai mulți au provenit de la universitățile din Timișoara, respectiv 12.

„Studentul/masterandul efectuează stagii de practică în conformitate cu Ordinul Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului nr. 3955/2008 privind aprobarea Cadrului general de organizare a stagiilor de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă şi masterat şi a Convenţiei-cadru privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă sau masterat.

Studentul/masterandul efectuează stagii de practică pe baza documentului Convenţie-cadru de practică încheiată între instituţia de învăţământ în calitate de organizator de practică, COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA în calitate de partener de practică şi practicant sau pe baza documentului ,,Cerere efectuare stagiu de practică”, cod F01-PAD-RU-001 la care anexează, următoarele documente:

curriculum vitae;

adeverinţă de student/masterand;

scrisoare de recomandare din partea unui profesor (opţional).

La finalizarea stagiului de practică, studentul/masterandul primeşte ,,Adeverinţă de practică”, cod F05-PAD-RU-001.”, conform CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com