Nămolul nu dispare din cariere, dar pot creşte salariile

Politicienii pe de o parte, sindicatele şi administraţia din Complexul Energetic Oltenia pe de altă parte au ajuns să se certe pe nămolul din carierele companiei. Nu este o surpriză pentru nimeni că este nămol în cariere şi nici că politicienii sau şefii companiei se ceartă cu politicienii pe această temă. Este destul de clar că nămolul nu va dispărea din carierele Complexului Energetic Oltenia şi nici din cele din carierele miniere de suprafaţă din Polonia sau din Germania sau din Cehia. Dacă nu cumva polonezii, nemţii sau cehii o fi asfaltat drumurile din incinta carierelor.

Nămolul e nămol…

„Se ştie foarte bine care sunt condiţiile din carieră. Nămolul a fost şi va fi încarieră. Nu este o uzină. Eu nu îi permit să vorbesc despre ce spun politicienii. Fiecare trebuie să îşi vadă de treaba sa. Nu cred că o să îi facă bine. Indiferent de ce se va spune despre lideri ei sunt cei mai apropiaţi de oameni. Indiferent ce ai face, nămol este și va fi. Nu putem să montăm foehnuri ca să-l uscăm. Când plouă, când ninge, când e apă. Nu e nicio soluţie de a se evapora şi de a nu mai fi nămol”, a spus Dumitru Pârvulescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie.

Dat fiind faptul că nămolul nu poate fi eliminat din carierele Complexului Energetic Oltenia există totuşi o soluţie pentru rezolvarea problemei: în loc de 1.900 de lei net, „oamenii din nămol” ar putea fi retribuiţi cu 4.000 de lei net sau măcar cu 3.000 de lei net.

One thought on “Nămolul nu dispare din cariere, dar pot creşte salariile

 • 20 martie 2018 la 10:39
  Legătură permanentă

  Bv dm Parvulescu astea sunt salariile reale ale minerilor 4000 net ca nu lucram in hale sau confectii sunt conditii f grele.
  Luptati sa optineti un salariu decent conditilor de munca nu cu o marire de 100 lei dupa 10 ani.
  Sa vada toata tara in ce conditii lucreaza mineri din cariere si merita un salariu decent nu 1900 ca in confectii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com