Noroiul va dispărea din carierele CEO când vor dispărea politicienii din companie şi din jurul companiei

Cum va soluţiona Ministerul Energiei interpelarea liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, privind condiţiile de muncă de la Complexul Energetic Oltenia. Un răspuns care nu va ajuta pe nimeni .

Nici nu contează acest lucru şi care va fi răspunsul, problema nămolului de la Complexul Energetic Oltenia va persista. Întrebarea fundamentală care rămâne este cine ajută mai mult Complexul Energetic Oltenia? Politicienii sau starea vremii? Foarte mulţi ştiu deja răspunsul. Gerul ajută CEO pentru că iarna e cerere crescută de energie pe bază de cărbune. Seceta ajută compania pentru că se usucă nămolul şi dispar bălţile.

Ce spune Dan Vâlceanu?

„Voi depune o interpelare la Ministerul Energiei, în legătură cu condițiile în care lucrează minerii, care își riscă viața zi de zi în carierele CEO.
Domnilor lideri de sindicat! Domnule Boza! La negocieri nu vorbiți şi despre nămoalele din carieră?

Am mai vorbit despre condițiile jalnice de lucru din Complexul Oltenia, dar cred că nu se înțelesese foarte bine. Un salariat al CE Oltenia reuşeşte să nu mai lase urme de îndoială. A fost o vreme când s-a făcut ceva din punctul de vedere al condițiilor, dar atât de demult şi puțin încât nu s-ar crede că odată a fost mai rău de atât. Dar acum e foarte rău. Liderii de sindicat preferă să vorbească despre orice altceva decât despre condițiile in care lucrează colegii lor pentru că l-ar supăra pe directorul general. Mă aştept să spună liderii respectivi că eu sunt vinovatul pentru condițiile de munca jalnice, eu și o suprafața de pădure care aparține unor rude, dar rezolvarea este la CEO.
De ce vorbesc despre sindicate acum? Pentru că ele ar fi trebuit să își apere membrii de sindicat, măcar pentru faptul că aceștia cotizează lunar. La actuala administrație a CEO nu mai am de mult timp așteptări.
Dar s-a ajuns în situația în care aproape că nu mai avem lideri de sindicat in minerit și energie. După această postare o să vedeți sindicaliști vorbind despre pădurea lui Vîlceanu, care blochează cariera. Asta nu-i face lideri. Asta nu-i scoate pe oameni din nămol, nu le dă echipamente de lucru.
Dar uite care sunt condițiile de muncă din cariera Rosia iar oamenii care lucrează acolo înoată prin namoale și își riscă viața lucrând pe utilaje fără revizii efectuate sau fără sa beneficieze de materiale sau echipament de lucru. Să comenteze asta! Şi nu sunt primele imagini de acest fel.
Mâine voi depune o interpelare la Ministerul Energiei, în care îi pun in vedere domnului ministru să ia măsuri pentru ca într-un timp rezonabil, condițiile de muncă ale salariaților de la CEO să se îmbunătățească. Probabil ca acest lucru o sa-i deranjeze pe directorul general Sorin Boza şi pe unii lideri de sindicat și iar voi fi ținta atacurilor pe Facebook. Sunt aici!”, conform lui Dan Vâlceanu.

Ce spune Sorin Boza?

„Stimate domnule Deputat. Vreau sa fiți sigur de faptul ca subsemnatul știe care sunt condițiile din cariera. Fata de Dvs, sa știți ca merg destul de des prin cariere. Am crezut totuși ca veți face și o interpelare in prezenta postare referitoare la poziția primarului Dvs de la Farcasesti care își dorește cu orice preț închiderea termocentralei Rovinari și automat a întregului bazin Roșia Rovinari. Și cred ca știți bine la ce ma refer pentru ca sunt foarte sigur ca nimic nu se executa fără acceptul Dvs. Va recomand însă ca după ce încheiați in viitor astfel de postări sa veniți și cu acțiuni întreprinse de Dvs personal pentru bunăstarea complexului energetic cât și a angajaților acestuia. Vreau sa știți noroiul in cariere nu s-a inventat in Roșia. Poate dacă și Dvs ajutați un pic mai mult aceasta companie și in loc de “Interpelări” veneați cu proiecte concrete, alta era situația astăzi. Văd însă ca nu pomeniți de problemele grave legate de exproprieri! Știți ca avem oprite excavatoare din cauze binecunoscute și de Dvs? Știți ca exploatam cu unghiuri de taluz neconforme doar pentru ca va opuneti tuturor acțiunilor demarate de companie? Însă aici ma opresc . Consider ca este mai bine sa tac. Va stau la dispoziție dacă veți considera vreodată ca puteți sa ajutați acest complex energetic sa meargă înainte iar oamenii noștri sa aibă un loc de munca corect plătit. Credeți-ma ca dacă va doriți puteți și Dvs face pași înainte . Prin dispozițiile pe care le dați credeți-ma ca nu ajutați cu nimic”, potrivit lui Sorin Boza.

One thought on “Noroiul va dispărea din carierele CEO când vor dispărea politicienii din companie şi din jurul companiei

  • 20 martie 2018 la 10:55
    Legătură permanentă

    Are dreptate Valceanu conditile sunt f grele,dar nu va bateti joc de salariile oamenilor nu vedeti cum lucreaza,cresteti salariu dupa conditiile de munca.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com