Manu Tomescu: Liderii sindicali nu dau clase salariale, ei sesizează nedreptăţi!

Unul din liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO) susţine că sindicaliştii nu ar trebui să aibe niciun fel de implicare în acordarea de clase de salarizare către salariaţi. Nici măcar la nivel de lobby. Potrivit lui Manu Tomescu, lider de sindicat în cadrul Termocentralei de la Rovinari, rolul liderilor de sindicat este să sesizeze nedreptăţi şi să facă demersurile necesare şi legale pentru îndreptarea acestora.

Şefii de secţii şi cariere fac referate care nu sunt aprobate de administraţie  

Liderul de sindicat Manu Tomescu a declarat că unul din principalele motive pentru care anumite dezechilibre salariale au fost menţinute se referă la faptul că aproape toate referatele cu propuneri legale de măriri de salarii au rămas neaprobate.

Mulţi au rămas în urmă cu salariile, din acest motiv. În plus, creşterea de salarii cerută de Federaţia Naţională Mine Energie trebuie să aibă în vedere nu numai lefurile mici, ci trebuie făcută pe funcţii şi meserii. Sunt multe situaţii în care angajaţii cu mari responsabilităţi au rămas cu lefurile mici, care nu mai au legătură cu activitatea prestată de angajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com