Manu Tomescu, atac la guvernanţii neinteresaţi de soarta CEO din 2012 încoace

Liderul sindical din Termocentrala Rovinari, Manu Tomescu, s-a lansat într-un atac la guvernanţii care au condus România din 2012 încoace, de la înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia. Tomescu spune că politicienii, indiferent de culoarea politică, nu au fost interesaţi să rezolve problemele companiei, ci doar au transmis laude, în special iarna.

Sindicalistul a publicat pe pagina de socializare producţia de energie duminică dimineaţă, potrivit Transelectrica. Pe primul loc se află termocentralele pe cărbune cu 34%, peste 2.200 de MW.

„Ei ne spun că nu se poate, noi le amintim că este iarnă.

Mă întreb cât timp trebuie să mai treacă pentru ca guvernanții noștri să priceapă că răbdarea minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia s-a epuizat, și că nu mai este de joacă !?
Pentru că din 2012 de când a fost creat C.E.Oltenia, s-au tot jucat cu răbdarea și înțelegerea noastră până când ne-au adus în pragul disperării!
Salariile noastre sunt an de an tot mai mici în comparație cu ale celorlalte categorii socio-profesionale, iar neajunsurile din viața noastră au depășit de mult timp limita suportabilității!
În fiecare an, prin munca noastră grea susținem Sistemul Energetic Național, și ca drept răsplată în anul 2015, ei ne-au lăsat fără primă de vacanță și fără bilete de odihnă și tratament! Iar noi am tăcut și am îndurat.
An de an rămânem tot mai puțini, mai îmbătrâniți și mai bolnavi, dar ni se cere să muncim mai mult și mai greu!
În fiecare iarnă ne laudă și ne felicită pentru că salvăm România de frig și întuneric, de parcă laudele și felicitările lor ne-ar ține de foame! Pentru că pe „sub masă” ei mai pun niște biruri pe noi și ne transmit cu cinism că trebuie să facem iar reduceri de costuri!
Cam asta e starea de fapt, domnilor guvernanți!
Acesta este adevărul, și degeaba se supără unii!
Pentru că singurii care se supără când aud adevărul, sunt cei care trăiesc în minciună.”, potrivit unei postări a liderului sindical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com