Manifestări dedicate elevilor la Muzeul „Brâncuși”

S-a dat startul activităților în cadrul parteneriatului încheiat între Muzeul Național „Constantin Brâncuși” și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu. parteneriat ce se desfășoară pe parcursul unui an calendaristic sub genericul – „SPAȚIU ATEMPORAL. Acum – a fost și va fi!

Elevii Liceului de Arte vor desfășura ateliere de grafică, pictură si arhitectură dar și activități de tip hapenning, în incinta muzeului.

Astăzi, directorul Liceului de Arte” Constantin Brăiloiu ” – Daria Haidău, le-a prezentat elevilor, in cadrul orelor de istoria a artei, istoria și elementele de arhitectură ale Casei” Barbu Gănescu”.

De asemenea, în cadrul orelor se grafică, elevii au realizat schițe cu elemente de arhitectură specifice stilului neoromânesc, stil arhitectonic al casei care este sediul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”. Orele de grafică au fost coordonate de doamnele profesoare Cristina Cioplea și Carmen Cornoiu. De asemenea, am avut sprijinul domnului profesor Pompiliu Ciochia.

Cele mai bune lucrări realizate în cadrul atelierelor vor deveni obiectul unor expoziții ce vor fi vernisate la sediul muzeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com