Un parlamentar de Gorj, vizită la prima oră într-o carieră minieră din CEO

Unul dintre parlamentarii de Gorj şi-a anunţat, pe pagina de socializare, vizita vineri, la ora 06,00 dimineaţa, la Cariera Minieră Roşiuţa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de deputatul Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj. Acesta menţionează că, spre deosebire de parlamentarii PSD, lui i-a fost împiedicat accesul în carierele miniere ale companiei.

„Mâine dimineață, la ora 6, o să merg la Cariera Roșiuța. Vreau să vorbesc cu oamenii‼

Am solicitat prin adrese, încă de acum câteva luni, să merg să vorbesc cu oamenii din carieră. Răspunsul a fost mereu NU. Între timp, lideri ai PSD au intrat în carierele complexului. Acum sper că voi putea intra și eu. Dacă conducerea nu a avut o problemă când a venit vorba de membrii PSD, înseamnă că regulile conform cărora politicienii nu intră în complex nu mai sunt valabile.

Ei au vorbit cu directorii, eu vreau să mă întâlnesc cu angajații.

Știu că timpul pe care-l voi avea la dispoziție, dacă voi reuși să ajung în sala de apel, este foarte scurt. Vreau să le vorbesc oamenilor despre problemele de la locul de muncă, despre legile legate de pensii, fiind două propuneri pe acest subiect, dar și despre alte inițiative care sunt în Parlament și care îi vizează.

Precizez de pe acum că nu voi aduce în discuție subiectul alegerilor din 26 mai.”, potrivit postării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com