Liderul FNME, Dumitru Pârvulescu, este sigur că prima de Crăciun va fi mai mare şi că de anul viitor se vor acorda biletele de tratament

Preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, este de părere că prima de Crăciun va fi mult mai mare decât cea prevăzută în actul adiţional la Contractul colectiv de muncă. Potrivit documentului, fiecare miner şi energetician va beneficia de o primă de final de an de 1.000 de lei. Nu a fost însă an în care prima de Crăciun să nu fie suplimentată şi să nu fie acordată şi o primă de Moş Nicolae pentru angajaţii care au copii în întreţinere.

Ar mai putea creşte

Dumitru Pârvulescu a precizat că prima de Crăciun va creşte sigur, însă cuantumul majorării va fi stabilit după data de 10 decembrie, în cadrul unei şedinţe cu administraţia Complexului Energetic Oltenia. Sumele  în plus vor putea fi acordate din economia la fondul de salarii, după ce vor fi realizate echilibrări de salarii pentru angajaţii cu lefuri mici. Dumitru Pârvulescu a declarat că la negocierea noului contract colectiv de muncă liderii de sindicat din Federaţia Naţională Mine Energie vor solicita reluarea acordării biletelor de tratament pentru angajaţii cu probleme medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com