Isfan nu crede că va fi dat afară de la ISJ. Mulţi colegi de partid îi vor capul!

Tot mai multe voci din PSD s-au ridicat în ultimele zile împotriva lui Ion Işfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Işfan este acuzat că dinamitează relaţia PSD cu electoratul format din profesori. Mai mult decât atât, mai mulţi pesedişti din cadrul Organizaţiei Judeţene a PSD îi vor capul lui Işfan şi susţin că acesta nu ar mai trebui să fie sprijinit la nivel politic. Totul a început de la problema sporului de calculator, care ar fi fost tăiat de Işfan în toate şcolile. Unii directori s-au revoltat.

Vizita ministrului Educaţiei

Ministrul Educaţiei este aşteptat să sosească luni la Târgu Jiu pentru a lămuri problema sporului de calculator. Rămâne de văzut cât va mai rezista Işfan la ISJ Gorj, deşi a fost numit prin concurs.

„Întâlnirea va  avea loc la ora 10.00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, urmând să participe 10 inspectori școlari generali și adjuncți din Prahova, Vâlcea, Argeș, Mehedinți, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Dolj, Caraș-Severin și Timiș. Domnul ministru va continua întâlnirile regionale. Vor fi la Târgu Jiu inspectori şcolari din zece judeţe. Se va discuta despre planurile cadru pentru liceu, învăţământul primar. Înscrierea în învăţământul primar. Vor fi abordate şi alte probleme. Problema sporului de calculator este doar la Gorj. În alte judeţe din ţară nu este, a fost tranşată de foarte mult timp. O să se vadă la discuţiile din cadrul întâlnirii”, a declarat Ion Işfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com