Un primar din Gorj, în plină campanie electorală, deşi nu a ajuns la jumătatea mandatului

Unul dintre primarii din Gorj ţine aproape de tot de alegători şi nu este zi în care să nu îi ţină la curent pas cu pas în legătură cu activitatea de la primărie. Liviu Cotojman profită de orice ocazie să anunţe, chiar şi de mai multe ori într-o săptămână ce proiecte i-a aprobat guvernul PSD. La prima vedere edilul pare că e implicat trup şi suflet într-o campanie electorală. Ori nu stă bine în sondaje, ori laudă indirect PSD că îi aprobă la nivel guvernamental proiectele. Oare câte bătrâne electoare din Roşia de Amaradia au facebook.

Declaraţia lui Liviu Cotojman

„Asa cum dumneavoastra deja stiati suntem localitatea cu cele mai multe proiecte aprobate din judetul Gorj – 7 la numar, pentru care am semnat deja contractele de finantare asteptand adoptarea bugetului local pe anul 2018 pentru a se putea organiza licitatia si astfel incepand cu primavara acestui an sa incepem executarea lucrarilor. Proiectele noastre odata realizate vor schimba imaginea localitatii:

-nu vom mai avea niciodata probleme cu distributia apei catre cetatenii comunei indifirent cat de mare ar fi seceta deoarece incepand cu acest an vom suplimenta sursa de apa prin executarea altor foraje (puturi de apa) in satele Ruget si Rosia de Amaradia.

-vom avea statii de filtrare a apei (in satele Ruget si Rosia de Amaradia) astfel incat apa distribuita va fi potabila in toata localitatea.

-toate scolile din localitate (Ruget, Seciuri, Rosia de Amaradia) vor avea infrastructura scolara moderna – grupuri sanitare moderne prin executarea de anexe la imobilele existente.

-liceul din localitate va fi cel mai mare imobil si va avea cea mai moderna dotare din judetul Gorj.

-va intra in reabilitare si modernizare infrastructura rutiera

-podul din Rosia de Jos de pe drumul DC29A din zona padurarului Ionescu (peste paraul Rosioara) va fi reconstruit.

Pentru cele 7 investitii ce tocmai au fost detaliate am reusit sa semnez contractele de finantare, iar in zilele acestea am depus un nou proiect (al 8-lea) intitulat „Infintare centru de zi pentru persoane varstnice comuna Rosia de Amaradia” prin asociatia „Grup de actiune locala GAL Gilort”.

Va informez, de asemenea, ca astept deschiderea sesiunii de finantare din primavara a Uniunii Europene avand pregatite doua proiecte pentru obtinerea de finantare: Modernizarea si dotarea caminului cultural „Izvorul” din localitate si modernizarea si asfaltarea de drumuri, ce include si tronsonul de drum de la intrarea din localitate (din satul Bucsana) si pana in zona de intersectie „Casute Becheni””, potrivit unei postări a primarului din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com