Capotă ar fi pierdut spirijinul CJ

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a ajuns la limita cea mai de jos în ceea ce priveşte actul de management. Nici pe vremea Tetraedru nu era haos mai mare şi o conducere mai lipsită de tact şi de profesionalism. Este inadmisibil ca Secţia psihiatrie să se transforme în locul de joacă al fiicei vitrege a managerului Capotă, doar pentru ca aceasta şi acoliţii să se distreze filmând persoane cu dizabilităţi.

Cine plăteşte, şefa de secţie şi asistenta şefă care nici nu era la serviciu în momentul realizării filmării. Doctoriţa care se afla la conducerea secţiei în momentul realizării filmării este, culmea, promovată, deşi ea era la conducere.

Contestat deschis de unii medici

Şefii Consiliului Judeţean par să fi început să se întrebe ce se întâmplă la Spitalul Judeţean nu analizând managementul lui Capotă şi situaţia de la Secţia psihitrie, ci după ce o serie de medici tineri şi bine pregătiţi au început să îl conteste pe manager în mod public, pe reţelele de socializare. Unora încă le este frică. I-au făcut „poftele” managerului şi acum le este frică să nu răspundă o dată cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com