Cârciumaru vrea să arate cine e șeful în PSD

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu s-a împăcat deloc cu gândul că unii dintre colegii săi de partid vor să îi ia locul, cu toate că încă nu şi-a spus ultimul cuvânt în politică şi în administraţie. Cu toate că a declarat că va face un pas în spate fără probleme dacă vor fi organizate alegeri în filiala judeţeană, Florin Cârciumaru încă mai crede că este înlăturat prea devreme de la şefia organizaţiei, având în vedere că s-ar clasa în sondaje peste Mihai Weber şi peste Cosmin Popescu.

Este şi motivul pentru care Florin Cârciumaru plănuieşte să le dea o lecţie celor care îl vor plecat mai repede din fruntea organizaţiei judeţene. Lecţia va fi dată chiar în în urma sondajului de opinie care va fi realizat pentru stabilirea candidatului pentru postul de primar la Târgu Jiu.

Prin faptul că se va situa pe primul loc sau pe un loc fruntaş Florin Cârciumaru va se legitima din nou ca liber plin al PSD Gorj şi îi va fi greu cuiva să negocieze ceva cu senatorul. Astfel, Florin Cârciumaru va putea să își impună favoritul la fotoliul de candidat pentru Primăria Târgu Jiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com