Gorjenii se pot angaja pe salarii mari în Germania. Nu este obligatorie vreo limbă străină!

Germania oferă cetăţenilor români care nu vorbesc nicio limbă străină 80 locuri de muncă în domeniul curăţeniei, în Landul Baden-Wuerttemberg, localitatea Allgau. Activitatea presupune curăţenie în case de vacanţă într-un mare parc de vacanţă (Center Park) din Allgau. Persoanele interesate trebuie să fie  rezistente la efort fizic, să fie serioase şi să aibă spirit de echipă. Angajatorul oferă contract de muncă permanent şi un salariu de 10,30 euro brut/oră. Se poate asigura cazare contra cost şi se poate organiza transportul până în Germania, iar costurile vor fi reţinute din salariu.

Pentru persoanele care au cunoştinţe de bază de limba germană se oferă 120 locuri de muncă ca şi curier, pentru livrarea coletelor, în landul Hessa, localitatea Raunheim. Persoanele interesate trebuie să deţină permis de conducere categoria B să aibă  rezistenta fizică, seriozitate, fiabilitate, abilităţi organizatorice, capacitatea de a lucra în echipă. Angajatorul oferă un salariu de 1900 euro brut/lună. Contractul de muncă este pe perioadă determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminata. Programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part time.

Tot pentru Germania se mai oferă locuri de muncă în domeniul hotelier gastronomic ( recepţioner, ospatar, bucătar, specialist restaurant, personal servire mese), şoferi camion, ingineri, coordonator echipa SE in domeniul electric/electronic, sudori, lăcătuşi, instalatori, etc.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă în străinătate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, telefon 0253211568.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com