Gorjean arestat pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a înaintat în cursul zilei de 24 iulie 2018, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj dosarul cu propunerea de arestare preventivă a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prevăzută de art. 32  Cod penal raportat la art.188  Cod penal,  pe o durată de 30 de zile.

                Inculpatul, în vârstă de 25 de ani, este cercetat pentru faptul că în seara zilei de 20 iulie 2018, în jurul orelor 23,00, în timp ce se aflau pe drumul comunal DC Costeşti din comuna Aninoasa, jud. Gorj, pe fondul unui conflict verbal avut anterior cu fiul persoanei vătămate dar şi al consumului de alcool, a aplicat persoanei vătămate, în vârstă de 65 de ani, în mod repetat, lovituri puternice la nivelul capului şi toracelui (zone vitale ale corpului), folosindu-se de pumni şi picioare şi posibil alte obiecte dure, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni traumatice grave care i-au pus în primejdie viaţa (fracturi costale multiple cu volet costal şi pneumotorax extins cervico-toraco-abdominal, care au determinat insuficienţă respiratorie acută cu necesitate de drenaj pleural bilateral şi protezare urgentă prin intubaţie orotraheală cu ventilaţie mecanică), leziuni care numai datorită intervenţiei medico-chirurgicale efectuate în timp util nu a intervenit decesul.

        Ancheta continuă, fiind efectuată de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu sprijinul organelor de poliţie judiciară, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse în continuare măsurile legale, care se impun.

        Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea parchetului şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. (comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com