Fugaru îl amenință pe Vîlceanu pentru că e de partea DNA: “Îl fac de nu mai scoate capul deloc”

“Eu pe Vîlceanu il fac de nu mai scoate capul deloc.”  Este amenințarea fostului  viceprimar de la Târgu Cărbunești, Ion Fugaru, care tună și fulgeră pentru că deputatul liberal apare foarte des la televiziunile central e și este de partea DNA, nu împotrivă, așa cum sunt toți cei care au avut de-a face cu procurorii. Printre cei care au ” pățit-o” este și  Ion Fugaru care este cercetat pentru evaziune fiscală și a fost reținut 24 de ore.

De atunci poziția lui este una clară în legătură cu justiția, iar împotriva lui Vîlceanu mai are un dinte pentru că l-a dat afară din partid.

“Denunțuri”  ținute secret timp de 6 ani!?

Într-o emisiune la Radio Infinit, Ion Fugaru, a început să arate cum îl face pe Vîlceanu să nu mai scoată capul deloc. A început să spună că în urmă cu 6 ani, la parlamentarele din 2012, actualul deputat l-a pus pe Fugaru să facă mai multe denunțuri împotriva lui Mihai Weber, contracandidatul său pe colegiul doi, pentru a-i strica imaginea. Martori la această discuție ar fi fost Cosmin Popescu și Ion Rușeț. Dacă Ion Fugaru ar fi serios așa cu se pretinde, nu ar fi trebuit să ascundă astfel de lucruri timp de 6 ani. De ce le spune abia acum?

Bomba lui Puiu Diaconescu

În scandal a intervenit și liberalul Puiu Diaconescu care este într-un conflict mai vechi cu Ion Fugaru și a spus că nu vrea să comenteze ce pune Fugaru, dar invită ziariștii să îl întrebe pe Fugaru pe ce boală a fost dat afară din poliție.

Vîlceanu dezminte acuzațiile

Președintele PNL Gorj , Dan Vîlceanu, a făcut precizări de presă în legătură cu acuzațiile lui Fugaru:

”Nu pot comenta invenții, pot comenta doar lucruri adevărate, deci aceste afirmații nu merită să fie comentate. Pe de altă parte, de când particip la emisiuni în care nu sunt de acord cu cei care atacă DNA sau independența justiției, am văzut o serie întreagă de atacuri venite de la persoane care au probleme cu legea.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com