Baruri și restaurante închise în 7 localități din Gorj, inclusiv Novaci, dar cu excepția Rânca

Având în vedere creșterea numărului de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 înregistrată în ultimele zile, atât la nivel național, cât și la nivel județean, instituțiile care au atribuții în gestionarea acestei pandemii sunt nevoite să analizeze evoluția epidemiologică și adopte noi măsuri restrictive pentru a preveni răspândirea noului coronavirul.
Ieri, 09 octombrie 2020, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj a adoptat Hotărârea nr. 30 din data de 09 octombrie 2020, prin care, în urma analizelor privind incidența cazurilor pe localități efectuate de către Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj și Direcția Publică de Sănătate Gorj, ținând cont de rata de incidență a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, în localitățile Stănești, Săcelu, Novaci (cu excepția Zonei Montane Rânca), Negomir, Mușetești, Alimpești, Ciuperceni unde s-au înregistrat mai mult de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, începând cu data de 09 octombrie 2020, a fost suspendată activitatea cu publicul a următoarelor instituții și operatori economici din localitatile menționate, după cum urmează:
1. Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.
2. Se suspendă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
3. Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
4. Se suspendă activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com