Edilul din Târgu Jiu nu discută, ci execută ce îi spune Consiliul Local, dacă e legal

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, va respecta şi pune în operă Hotărârea Consiliului Local privind angajarea de avocaţi în procesul cu ANAF. Condiţia pusă de edil este ca Hotărârea Consiliului Local să fie una legală. În acest sens Marcel Romanescu se va consulta cu juriştii Prefecturii Gorj, pentru a verifica legalitatea documentului. Primăria Târgu Jiu a contestat în instanţă un raport al ANAF în care este stabilit un prejudiciu de 3 milioane de lei. Este vorba de un contract care viza împodobirea oraşului de sărbători, la finalul anului 2010. Inspectorii ANAF au decis că sumele au fost cheltuite nelegal şi trebuie recuperate.

Banii înapoi!

Marcel Romanescu le-a imputat directorilor din subordine suma de 3 milioane de lei. De asemenea, senatorul Florin Cârciumaru a fost acţionat în instanţă, pentru că nu mai este salariat al Primăriei Târgu Jiu.

„Eu am respectat şi raportul ANAF pentru că trebuia să mă conformez şşi să emit acele decizii de imputare. De asemenea, voi respecta şi Hotărârea Consiliului Local de angajare a unei case de avocatură, în măsura în care Prefectura va emite un aviz de legalitate.Dacă nu sunt probleme atunci o voi pune în aplicare şi se va căuta o casă de avocatură sau un avocat care să reprezinte instituţia în instanţă în procesul cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.”, a precizat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com