Drumarul Bratu susţine că nu s-a întâlnit în viaţa lui cu Marcel Romanescu şi nici că ar fi făcut politică

Miercuri a continuat episodul al doilea din ţăţismele publice dintre primarul din Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, şi directorul executiv al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, din anturajul PSD Dolj. Bratu a declarat că Romanescu nu s-ar implica destul pentru finalizarea lucrărilor la centura oraşului şi că acestea vor fi sistate până anul viitor. Edilul a reacţionat din nou ieri

„În ultimul timp văd foarte multe atacuri care se îndreaptă spre mine. Nu am cum să fiu vinovat de această situație, având în vedere faptul că eu mă aflu la conducerea primăriei de doar câteva luni. Nu se încearcă altceva decât găsirea unui țap ispășitor pentru că firma constructoare a întârziat deja lucrările cu aproape un an. Am avut mai multe runde de întâlniri pe această temă cu reprezentanții firmei constructoare, dar și cu cei ai Drumurilor Naționale. În momentul de față, angajații Primăriei lucrează la planurile parcelare care trebuie puse la dispoziția constructorului”, a declarat primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Dă cu tunul!

Bogdan Bratu, șeful Direcției Regionale de Drumuri Craiova, este acuzat că face jocurile PSD şi i se cere demisia de către PNL. Bratu se înfoaie însă din nou la Romanescu şi zice că nu ştie cine este edilul din Târgu Jiu:

„Nu înțeleg rostul acelui comunicat pentru că eu nu am nici o treabă cu PNL sau PSD. Aici este vorba doar despre administrație. Eu atât am vrut să spun că nu am fost niciodată contactat de domnul primar de Târgu Jiu. Dânsul spune că mă cunoaște și că s-a întâlnit cu mine de câteva ori. Nu este adevărat! Nu s-a întâlnit absolut niciodată cu mine. E nu îl cunosc pe acest om. M-a deranjat că a spus că merge pe șantiere, că s-a întâlnit cu mine pe la nu știu ce birou. Exclus. Nu m-am întâlnit cu noul primar de Târgu Jiu și nici nu știam de la ce partid este domnul primar. Nu mă interesează de unde este primarul, președintele Consiliului Județean. Pe mine mă interesează să construiesc”, a declarat Bogdan Bratu.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com