Doar Toni Greblă rivalizează cu CEO la bugetul destinat agendelor de lux pentru sărbători

Luni, 10 decembrie, are loc la Complexul Energetic Oltenia licitaţia pentru achiziţia unor agende de lux, pixuri şi a altor obiecte de papetărie pentru sărbătorile de iarnă.

„Agende, truse stilou + pix, pixuri, calendare, plase si pungi personalizate. Valoare estimata: 73,995 RON”, potrivit anunţului de organizare a licitaţiei publicat de Complexul Energetic Oltenia. Complexul Energetic Oltenia va selecta luni firma care va furniza agendele de lux care vor fi oferite cadou partenerilor companiei sau altor persoane. Nu vor lipsi nici seturile de pixuri plus stilou – de lux, plasele şi pungile personalizate, precum şi calendarele de birou şi de perete.

Doar secretarul general al Guvernului, gorjeanul Toni Greblă, rivalizează la achiziţiile de agende de lux cu producătorul de energie electrică din Oltenia, cu sediul la Târgu Jiu. Astfel, Guvernul a cheltuit suma de 75.000 de lei pentru a cumpăra agende cu 750 de lei bucata. Cel mai probabil cine se va alege cu o agendă de lux de la Guvern va fi un om ales. O agendă care echivalează cu preţul unei tablete sau al unui telefon mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com