Deputatul Weber nu crede că intrarea în Opoziție e un lucru rău

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, se pregătește deja de activitatea în Opoziție și a lăsat să se înțeleagă faptul că nu va fi un lucru atât de rău acest lucru. Weber face apel la unitate în partid și afirmă că partidul va avea puterea să revină la Putere, la fel cum s-a întâmplat și în trecut. Liderul PSD Gorj încă mai speră că Viorica Dăncilă are șanse la fotoliul de șef al statului.

„Doresc să le adresez colegilor mei din toată țara și în special din Gorj, îndemnul ca în această perioadă mai dificilă să strângem rândurile, să rămânem uniți și să încercăm, de data aceasta din Opoziție, să facem cât mai multe lucruri bune pentru români. PSD nu se află la prima încercare de acest gen. Am mai trecut prin perioade grele și, de fiecare dată, partidul a ieșit mai unit și mai puternic, aducând în prim-plan oameni politici de valoare.

Avem de câștigat o campanie electorală, motiv pentru care trebuie să lăsăm deoparte ziua de astăzi și să ne mobilizăm pentru a da României un președinte social-democrat.”, potrivit lui Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com