De râsul lumii: CEO a ajuns să repare case de marcat!

Complexul Energetic Oltenia(CEO) e întins ca o plăcintă pentru atâtea domenii de activitate, încât a ajuns să facă achiziţii hilare. Nu este vorba de ojă sau varză murată, dar pe aproape. Mai ales că vizată este activitatea Hostelului Maiami pe care Complexul Energetic Oltenia îl deţine în centrul municipiului Târgu Jiu, pe Calea Eroilor. De curând a apărut o problemă care necesită rezolvare „urgentă”, mai ales că societatea riscă să fie sancţionată pentru că nu va mai putea elibera bonuri către clientelă.

Reparaţii pentru casele de marcat

Compania a alocat fondurile necesare pentru achiziţia serviciilor de asistenţă tehnică şi furnizare de consumabile pentru casele de marcat. În acest sens în data de 8 decembrie va avea loc o licitaţie pentru a stabili furnizorul serviciilor respective. Este vorba de servicii de întreţinere şi de reparare: „Denumirea achizitie: Servicii de asistenta tehnica si furnizare de consumabile pentru casele de marcat” – Hostel Maiami. CPV: 50800000-3-Diverse servicii de intretinere si de reparare (Rev.2) Descrierea contractului: se va incheia o comanda de servicii. Conditii contract: Plata facturilor emise in baza comenzii se va face dupa verificarea si confirmarea datelor inscrise in factura si in documentele insotitoare, in termen de 60 de zile de la data primirii si inregistrarii acesteia la locul de depunere, respectiv la sediul (registratura) S CEO SA”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Externalizează hotelurile?

De multă vreme se vorbeşte despre externalizarea serviciilor turistice, pentru ca producătorul de energie electrică să nu mai piardă timpul cu organizarea unor licitaţii care nu au legătură cu activitatea de bază. Nu ar fi o problemă până la urmă dacă se întâmplă acest lucru, însă Hostelul Maiami chiar a fost lăsat de izbelişte şi nu a mai fost investit vreun leu în acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com