Dacă Işfan a afectat imaginea PSD, atunci Pasti a făcut-o zob

Consilierul local al PSD Gorj, Cristian Toader Pasti, a ciomăgit miercuri imaginea partidului cum s-a priceput mai bine. Ieşirile în decor, în afara „liniei partidului” nu sunt surprinzătoare şi, uneori, chiar explicabile. Cu toţi şefii de partid plecaţi în Bucureşti, Cristian Toader Pasti a răbufnit atât la adresa şefilor din PSD Gorj, cât şi la adresa unora dintre medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, instituţie aflată în administrarea Consiliului Judeţean Gorj.

Dacă Ion Işfan a stricat imaginea PSD în ochii profesorilor şi este ameninţat cu suspendarea pe 6 luni din partid, atunci Cristian Toader Pasti a dat direct cu parul unii dintre medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Aproape că pe unii i-a făcut direct şpăgari, menţionând că trebuie daţi la o parte şi aduşi în faţă tinerii de valoare.

Mai prinde un post de secretar de stat după derapajul actual?

În ceea ce priveşte comentariile la adresa colegilor din PSD, Toader Pasti şi-a ascuns frustrarea sub masca ironiei, probabil pentru că încă nu a primit un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, aşa cum se vehiculase. Ţinta lui Pasti au fost parlamentarii Weber şi Cârciumaru care nu ar fi atât de insistenţi pe lângăLiviu Dragnea. Chiar dacă o fi vrut să spună altceva, din gură a afirmat critici la adresa colegilor de partid şi la adresa unei părţi a corpului medical din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Interesant este cum vor proceda cu Pasti liderii PSD în cazul de faţă. Au trei variante: îl vor pune în discuţia partidului, îl vor promova la Bucureşti să scape de el sau îl vor pedepsi şi vor îl vor susţine pe Viorel Bebe Ionică pentru un post de secretar de stat, chiar în Ministerul Economiei. Bebe Ionică are deja o experienţă ca secretar de stat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com