Ciurel a ajuns „mascota” CEO. Din manager privat, transformat în caricatură!

Paginile de socializare ale sindicatelor importante din Complexul Energetic Oltenia(CEO) au abundat ieri de mesaje anti-Ciurel, fostul manager al companiei. Preocupaţi chiar mai puţin de sărbătorirea Sfintei Varvara, protectoarea minerilor şi nu numai, sindicaliştii, majoritatea afiliaţi prin sindicate Federaţiei Naţionale Mine Energie, s-au întrecut în a posta mesaje contra celui care a condus compania energetică timp de trei ani. Nu au lipsit caricaturile şi pozele trucate şi chiar dedicaţiile, respectiv melodia „Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă”.

A rămas viu şi prezent în memoria angajaţilor

„Pe 4 decembrie 2015, după ce Ciurel stăpânul lor a fost demis, liderii SMEO au început să jelească. Iar dacă data de 4 decembrie este un motiv de sărbătoare pentru 95% dintre salariații CEO, pentru liderii SMEO această dată este un motiv de jelire a stăpânului care le-a creat sindicatul”, potrivit unei postări a Sindicatului Liber EMC Roşia.

Mai există şi sindicate care nu au participat la demersul celor din FNME, de a-l ironiza pe Laurenţiu Ciurel. Ieri, cel puţin la CEO, ex-managerul colosului energetic, a fost cel mai mediatizat personaj. O parte a ortacilor nu văd cu ochi buni o revenire a lui Ciurel în companie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com