Act adiţional pentru ca salariile să nu scadă la CEO

Administraţia şi sindicatele din Complexul Energetic Oltenia(CEO) au semnat luni un act adiţional prin care nu vor scădea lefurile la nivelul companiei. Dumitru Pârvulescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, a declarat că prin documentul respectiv se garantează menţinerea nivelului actual al salariilor din Complexul Energetic Oltenia, în urma trecerii contribuţiilor de la angajator la angajat. Astfel, minerii şi energeticienii din cadrul colosului energetic nu vor primi lefuri mai mici de la 1 ianuarie 2018.

Doi fluturaşi de anul viitor

Potrivit lui Dumitru Pârvulescu, cei peste 13.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia vor primi în luna ianuarie a anului viitor doi fluturaşi de salariu. Unul din fluturaşi va reflecta situaţia veniturilor anterior aplicării legislaţiei fiscale modificate, iar cel de-al doilea va fi întocmit în conformitate cu noile acte normative.

În acest fel se va putea face comparaţia între modul de calcul şi se va putea observa de către salariaţi că leafa nu va suferi nicio modificare. De asemenea, la nivel central actul normativ va fi amendat în aşa fel încât să nu fie considerată mărire de salariu la companiile de stat trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com