CEO spune oficial de azi: Adio Pandurii!

Complexul Energetic Oltenia își ia adio de luni la Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Compania iese din acționariatul clubului, pentru a nu mai plăti cotizații și în perioada următoare. Este de amintit că asociații CS Pandurii Lignitul au fost deja obligați de instanță la plata unor cotizații totale de 3,2 milioane de euro.

„Obligă pârâţii să plătească reclamantului despăgubiri, conform variantei I a raportului de expertiză contabil întocmit de expert Bârhoată Ana, astfel: Societatea Complexul Energetic Oltenia SA – 6.398.608,88 lei; Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei; Consiliul Judeţean Gorj – 769.543,23 lei; Artego SA – 4.898.219,86 lei şi U.S.M.O. – 516.983,76 lei. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică“, conform Curții de Apel din Craiova.

Dosarul a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție. Numai CEO are de plătit peste un milion de euro cotizații restante. Pandurii se află în Liga a doua, pe ultimele locuri în clasament. Ultima dată a fost exclusă din campionat, din cauza unei datorii, dar decizia a fost contestată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și echipa va juca în continuare până la soluționarea litigiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com